Over Ons

Garage Carrosserie Marc is uw Bosch Car Service center in Opwijk. Alle automerken zijn hier welkom.
Bij Garage Carrosserie Marc kan je terecht voor technische controle, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u met vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service garages via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Bosch Car Service in goede handen!

Of het nu gaat om reparatie en onderhoud van uw huidige auto of de zoektocht naar een nieuwe: bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. De aanwezige kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat Garage Carrosserie Marc ook uw wagen perfect kunnen onderhouden.
De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Zij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is, dan bellen zij u om te overleggen wanneer de kosten hoger uitvallen. Bosch Car Service is dus verrassend betaalbaar!